March 06, 2012

Expoziţie 'INDIA' (Joi 15 Martie, 18:00, Green Hours)


Expoziţia se poate vizita  între 15 martie şi 15 aprilie 2012 şi se vernisează pe 15 martie la ora 18:00, la nou înfiinţata Galeria Green Hours (Calea Victoriei 120).


Lui Silviu Pavel îi place mişcarea în fotografie. Îi place redarea mișcării în fotografie.

Este tânăr şi era să-şi vândă sufletul pentru spectacolul imediat al mişcării, pentru modalităţi de expresie cu priză la un public vinovat de mare.

Cândva prin vara și toamna anului trecut lui Silviu i s-au întâmplat două lucruri. S-a înscris la Filosofie (inginer în telecomunicaţii fiind deja) şi a făcut o călătorie în India.

Mişcarea atât de dragă lui, s-a sublimat în dinamism, dinamismul său fotografic s-a interiorizat, spectacolul s-a mutat în zona tumultului sufletesc şi acum ne oferă în această expoziţie INDIA, formată din 12 piese, încinse relaţii de forţe vizuale purtate de componente statice. Cuceritoare vârtelniţe.

Silviu Pavel a absolvit Şcoala de Poetică Fotografică Francisc Mraz şi urmează cursurile de Meşterat în cadrul aceleiaşi şcoli (fotopoetica.ro). Această expoziţie face parte din programul de promovare a absolvenţilor şcolii printr-o suită de personale.
                                                    Francisc Mraz

                                                   

No comments: